Spinningglädje.

Ojojoj, imorse gjorde jag det. Eller jag och Magnus kanske skulle läggas till, vi tog oss i kragen och gick på 45 min cykelpass vid 7.45. När vi möttes innan var lite gäspiga miner, men efter var båda riktigt peppiga! Båda har väl blivit lite spinningfrälsta senaste veckorna också. Nu kör vi, 100 träningspass snart är vi där.. eller ja, om ett tag iaf ;)
 

Jag gjorde det!

Kan ni gissa vad? Jo jag snörde på mig löpardojorna igår, tryckte in lurarna i öronen och så begav jag mig. Intervall i ganska lugnt tempo men en bit runt kära stångån det kom jag och självklart såg jag till att klara 30 minuter gränsen. Tror jag var ute i närmare 40 faktiskt.

Får tacka Malin där som peppade mig!!

Annars ska jag precis avsluta en mastodont dag på jobbet. Ikväll ska jag träffa Mia o käka middag. Precis vad jag behöver efter en sån här dag!! Tjoho!

Djävulskyckling.

I lördagskväll provade jag något nytt, för första gången i mitt liv så tillagade jag en kyckling från scratsch. Eller ja, var inte mitt påhitt utan Sofie som fått för sig att testa detta och jag fick vara med och förverkliga hennes dröm :)
 
Ni som känner mig vet att jag inte är speciellt förtjust att äta mat som jag ser vad det är och får väl säga att just en rå hel kyckling är precis det. Så Sofie fick ta den biten medan jag koncentrerade mig på att tillaga smöret och läsa recept.
 
Tog ju en bra stund, marinad skulle göras, kycklingen skulle marineras, kyckling skulle få färg, smöret skulle kletas på, kycklingen skulle tillagas och först sen fick man njuta av den typ 3h senare. Så mycket jobb för så lite mat ;) Vi var väl ganska överrens om att smaken var lite mesig i sig, vätskan som blev var dock smaskig så doppade man i den var det goda smaker. Tror absolut jag kommer testa receptet igen, men då kör jag nog fegvariaten med färdiga filéer :) Receptet fanns på tastline och ni hittar den här.
 
 

Mandelpannkaka.

Jag har tidigare promotat bananpannkakan som ett smaskigt mellanmål och denna är en variant på den. Jättegod även den och goda saker vill jag tipsa om så tycker absolut ni ska testa den. Kändes lite matigare än bananpannkakan och blev en mättande lunch i söndags. Jag hittade receptet här, hos bloggaren Julia på Aftonbladet.
 
2 ägg
1 banan
0,5 dl mandelmjöl
1 tsk fiberhusk
 
smaksättning efter önskemål ex vaniljpulver, kanel, kardemumma.
 
 
Jag hade lite mango på och var som sagt hur gott som helst och fick tog bara ett litet nafs att producera. Mums!

Försök 2 av ?

Ja ni vet det där brödet jag bakade "Magnus bröd" som det står på min fusklapp där hemma, testade en ny omgång igår. Tänkte att nu skulle jag följa receptet lite mer. Hade i det där äpplet som jag glömde förra gången, körde på yoghurt och skippade granatäpplekärnorna. So far so good. Var inne ca 65 min och fick en fin färg och bra konsistens. Upptäckte först vid provsmakandet av den vad jag glömt.. SALTET! Nu är ju inte jag någon extrem saltmänniska, behöver väldigt lite för att vara nöjd och glad, men tom jag kände av missen. Anledningen? Jag hade ju glömt skriva det på lappen, så jag följde ju receptet till punkt o pricka ;) Annars blev det underbart gott detta GI-bröd. Så nu kör jag på att strö lite flingsalt över smöret så känns det okej. Men ska allt köra en tredje gången gillt o då ska det bli perfa!!

Veckans träning v 34

Jag är på god väg till att få in de fyra pass i veckan som känns bra för både kropp och själ! Blev tre pass förra veckan men det är ytterligare ett från veckan innan så vad säger ni, denna veckan gäller det! :)

Planeringen ser iaf ut såhär:

Mån eller tis: löptur
Ons: -
Tors: EasyLine m M
Fre: Spinning m M
Lör: TRX m A
Sön: Spinning m A

Jag vet jag vet, lite för mkt mot slutet o lite för lite i början.. Men så blir det helt enkelt vissa veckor. Ibland får man inte allt man vill. Löpturen är inne på tredje veckan till försök på den, får väl se hur det går. Tyvärr är jag skeptiskt, men jag får mina ryck så jag säger inte blankt nej iallafall :)

Vardagen...

..har kommit ifatt mig. Allt trummar på och ibland borde jag nog stanna upp mer och fundera vad som egentligen händer. Redan torsdag kväll och man kan fråga sig vart denna vecka tog vägen. Vardagen får svaret bli. Jobbmässigt är det mycket och ibland ganska långa dagar. Träningen har kommit i gång ordentligt och ni vet den där känslan av att känna sig stark, den börjar smyga sig fram igen. Godissuget har försvunnit till stor del och synen på mat är inte dum alls.

Jag ska inte komma tillbaka till den perioden under våren som var som värst, då jag varken visste ut eller in och allt det jag tycker egentligen är roligt bara kändes som en börda. Dit vill jag verkligen inte, jag lärde mig förhoppningsvis en läxa. Mina funderingar över semestern känns fortfarande bra och jag känner att jag efterlever dem.

Javisst är vardagen här.. Men just nu fungerar den. Det är när överraskningsmomenten i den kommer, då det jobbiga kommer...

Recept på GI-bröd

Jag har ju utlovat recept på brödet jag först fick smaka förra veckan och sedan testade att baka själv. Rannsakar jag mig själv blev väl inte mitt helt hundra, min freestyling var okej med inte mer. Jag glömde t ex att ha i äpple utan hade istället i granatäpplekärnor och torkade tranbär. Blev lite för mycket granatäpplekärnor tycker jag och kanske fungerade inte deras konsistens just i bröd. Jag glömde även att man kunde ha i frön och nötter... Sen hade ju Magnus glömt att säga att det även skulle vara en nypa salt i det. Jag körde på att ha i fil (för de fanns hemma i kylen) men tror jag ska testa yoghurt nästa gång. För givetvis blir det en nästa gång, för det är riktigt gott!

Orginalreceptet kommer härifrån och är då GI-gurun Ola L. Men lite ändringar görs under tiden, så man kan som sagt freestyla ganska mycket :)

5 dl grahamsmjöl (jag hade 2 dl mandelmjöl och 3 dl dinkelmjöl)
2 dl havregryn
1 dl linfrön
1 rivet äpple
1 nypa salt
4 dl fil/yoghurt
1 msk honung
2 tsk bakpulver
ev frön och nötter efter behag


Skön känsla..

..har infunnit sig här! Nyduschad under en filt i tillsammans med en stor kopp chaite (tack sofie för den presenten!). Hur nöjd som helst efter en timmes riktigt tuff spinningpass, svetten rann. Var en ny instruktör jag inte haft tidigare, kul pass med mycket intervaller där pulsen skulle upp, för att sen gå ner osv. Mycket skoj! Får även säga bra jobbat till Magnus, första spinningpasset och du klara dig galant :)

Nu ska jag ägna min tekopp lite uppmärksamhet :)

Först till 100!

Nu har jag o Magnus har utmanat varandra. Först till 100!
 
Enkelt beskrivet går det ut på att den som först utför 100 träningspass blir bjuden på middag av den andra. Vi har upprättat en logg där man skriver in aktivitet, datum och tid.
 
1 träningspass ska innehålla:
- Minst 30 min aktivitet
- Ombytt
- Man ska gärna vilja ta en dusch efteråt
 
Nu kör vi :)
 

Veckans träning v34

Får väl erkänna att 100 % fungerar inte mina planeringar kring veckans träning, lite sommarlathet finns kvar i mig men det är inte de viktiga. Det viktiga är att jag faktiskt att jag kommit igång och ser en glädje i träningen. Börjar se träningen som en del av min vardag igen...
 
Måndag: Spinning m Magnus
Tisdag: Squash m Jenny
Onsdag: TRX m Magnus
Torsdag: -
Fredag eller lördag: Vi gör ett nytt försök till joggingtur :)
Söndag: Spinning m Anne
 
Känns bra, en rolig blandning av pass och känns inte alls betungande utan bara roligt. För de är ju de träningen ska vara roligt.. o ja lite svettigt också :)

Min helg.

Vilken otroligt trevlig helg jag haft. Känns som jag hunnit med hur mycket som helst, stålkvinnan c'est moi ;)
 
I fredags hade vi kräftskiva med jobbet. Skoj kväll med skratt och sånger!
 
 
I lördags träffade jag Fredrik för lite nostaligi på fotbollsplanen vid Kungsbergshallen, Tiffet möte Malex och inte ens regnet kunde hinda en seger.. regnet gjorde bara upplevelsen lite mer kylig ;) För att värma upp oss blev det ett besök på Åbacka Café, mysigt ställe där en stor kopp varm choklad slank ner. På kvällen cykla jag till ett annat trevligt café i denna stad, nämligen Dahlbergs där stod en revy gjort på Hasse&Tages revy Lådan på agendan. En hel del finurliga texter kom den där duon allt på, jag säger då det. Kvällen avslutades med att jag gjorde mitt första försök till att baka till "magnus"-bröd. Ett GI-vänligt bröd. (Kommer ett eget inlägg om mina brödbakarförsök)
 
 
Söndagen börjades med en spontan utflykt till Tranås av alla ställen. Fanns ju en stol där som tagit slut på hemorten, så det vara bara att tuffa ner dit. Nu är jag i vilket fall stolt ägare av en ny stol till vardagsrummet. Kom och provsitt någon dag! Sedan var det hockeydags. Måste säga att det känns riktigt skumt att ta på sig långärmat och kliva in i en kall ishall när det var så fint väder utomhus. När matchen var slut och man gick ut kändes det ungefär som när man går av ett flygplan på södrare breddgrader. Matchen då, tyvärr blev det förslut på straffar men känns gött att hockeysäsongen nu är riktigt nära. Kvällen avslutades med en stor kopp te i min soffa tillsammans med Sofie.
 
 
 
Vilket helg, vad trevlig den varit! Nu är det måndag och nya skojigheter står på agendan :)
 
 

Aubergine Lasagne

Nu ska jag bjuda på ett riktigt smaskigt recept, väldigt enkelt. Tog ungefär 30 min i förberedelser och sedan tiden i ugnen. Receptet hittade jag på en blogg (http://jimpslchf.blogspot.se) med massa LCHF- recept, här.
 
Aubergine Lasagne
  • 400g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timjan
  • salt
  • peppar
  • 1 aubergine
  • 125 g mozzarella

Ostsås

  • 3dl grädde
  • 150g philadelphiaost
  • salt
  • peppar

 

Hacka gul lök och stek tillsammans med vitlök och köttfärs, krydda med paprikapulver, oregano, timjan, salt och peppar. Ha i krossade tomater, vatten, fond. Låt koka på tills allt vatten kokat bort. Skiva auberginen på längden i tunna skivor, koka i lättsaltat vatten i några minuter. Gör i ordning ostsåsen, sjud grädden och blanda i philadelphiaosten så den smälter, smaka av med salt och peppar. Varva köttfärs, aubergine och ostsås, avsluta med ostsås och skiva mozzarellan tunt och ha på. Gratinera i ugnen på 225grader i ca 20min.


Luncher.

Så nu när alla rutiner med träning så ska vara på plats så är det ju perfekt att jag och min kollega Magnus tagit upp "byta lunch med varann"-traditionen. (Japp för detta var tredje vecka och då kan man kalla det en tradition :)

Så jag blev i onsdags bjuden på en riktig god räksallad med hemmagjort lchf/gi-vänligt bröd och bjöd igår på Auberginelasagne. jag har fått receptet på brödet och tänkte testa att baka det i helgen, så då kommer bilder och recept. Även den väldigt goda auberginelasagnen kommer med recept i ett senare inlägg.

På måndag är det min tur att ta med nästa gång, någon som har något lättlagat och gott recept att tipsa om är det så välkommet så.


Min rätt ser inte alls lika aptitlig ut som Magnus :)

Träningsvärk

 
Blev en repris på bilden som visar en av mina tatueringar. Idag representerar den dock inte den, utan att jag har träningsvärk där.. Triceps, tjoho! Jag har även träningsvärk i rumpan, men den görs sig inte lika bra på bild ;)
 
Varför denna träningsvärk då? Jo, jag o min kära kollega Magnus (som jag nu lurat att skaffa kort på medley.. i ett år! haha) var på TRX Intervall (med Tomas!). Inte kört TRX sen början av sommaren, så nästan så man glömt bort hur bra tränings det är. Men det kom då snabbt tillbaka.
 
Ser fram en höst med mycket TRX... o träningsvärk!

Madame Beauté

I lördags var jag då och fick fotvård, hos Madame Beauté på söder. Jag hade fått en smartbox i födelsedagspresent där man kunde välja alla möjliga ställen, främst i Sthlm, Malmö o Gbg. Jag ville ha fotvård så valet föll på 90 min fotvård hos Madame Beauté. En jättegullig tjej tog hand om mina fossingar och var väldigt noggrann och duktig. Kan verkligen rekommendera henne.
 
Jag som är kittlig fick tänka på annat ibland, främst när filningsapparaten satte igång. Haha, då blev det hårdkoncentration att kolla in en stor växt precis brevid mig.. Förutom göra fötterna riktigt mjuka fixade hon till naglarna och avslutade med både massage och lackning. Så nu har jag så fina fötter så. Synd att sandalperioden tar slut allt mer, jag vill ju visa upp dem :)
 

Veckans träning v33.

Jag kör klassikern med nystart för träning o allt sådan nu efter semestern. Tar upp rubriken med veckans träning för att sätta lite press på mig :)

Måndag: Squash
Tisdag: -
Onsdag: TRX Intervall
Torsdag: LatinMix
Fredag: -
Lördag eller Söndag: Löptur

Lyxhelg del 2

Andra dagen på denna lyxhelg. Så nu är jag påväg till Gallerian och där Axelssons för ansiktsbehandling. :)

Lyxhelg del 1

Denna helg var ju då en lyxhelg! Ett gäng födelsedagspresentkort ska betas av. Om några minuter börjar den första 90 min fotvård. Tjoho! Fick ju en smartbox av ett gäng vänner, ja o det blev detta val. Jag gillart. Tack alla vänner som gav mig denna. :)

Mallis del 2 - mat & dryck.

Lite förväntningar hade jag på mat och dryck på denna ö, främst för att den ju tillhör Spanien och spansk mat och dryck ligger ju lite närmare hjärtat iom brodern i Madrid. Älskar tapaskonceptet, paella och dryckerna Clara och Tinto de Verrano. Så besvikelsen var ganska stor när jag upptäckte att Mallis inte var så spanskt som jag trodde. Paella blev det check på, lyckades hitta någon variant av Clara men njae tummen ner på den och tapas fanns de mest som lite småplock inte alls den där tapaskulturen som finns i Madrid.
 
Men förutom det var det några dagar av mycket god mat och dryck! Coctails som nämndes i det andra inlägget fanns såklart. Vi brukade kära happy hour 2 för 1. Då fick Emma välja en sort och jag en. Vi har inte alls samma smak kan jag avslöja. Jag hade nog tur för jag gillade hennes val betydligt mer än hon gillade mina. För henne var det Pina Colada som regerade, men jag körde mer på Caprinihia, Mojito och den varianten. Hon slapp dock testa Whiskey Sour :D
 

Rakt på!

Så skulle man kunna säga om första jobbveckan efter semestern. Fulla dagar och swosch så var det torsdag kväll. Imorgon har jag dock planerat halvdag för att sen sätta mig på tåget till hufudstaden. En avkopplande helg hos bigsis väntar :) riktigt avkopplande blir det då två födelsedagspresent ska inkasseras. Fotvård på lördag och ansiktsbehandling på söndag. Helt rätt typ av helg efter denna inledning av jobbhösten...

Mallis del 1 - sammanfattningen.

Kom precis på att jag ju berättat väldigt lite om min andra resa jag gjort denna sommar, den till solen och Mallis.
 
Jag och Emma bestämde oss för att åka iväg några dagar till solen, men ingen charter. Så vi bokade flyg och letade upp ett hotell vi gillade någonstans på ön. Vårt val föll på Playa de Palma, Can Pastilla som ligger cirka en mil från Palma och bara några kilometer från flygplatsen.
 
TORSDAGEN
Resan ner var seg som vanligt, men lite korsord och allmänt babbel så landade vi på torsdagskvällen. Vi tog taxi till hotellet, o självklart var de säkert lite dyrare än vad de behövt vara men vi kom fram iallafall och kunde checka in. Rummet låg på tredje våningen och frågan var ju om mitt önskemål om fin utsikt som jag skrivit i bokningen var uppfylld. Haha well, om man lutade sig ut och tittade åt höger ja då såg man havet! För de kan man verkligen klaga på, närheten till havet. Låg ett kvarter bort och man var där bara på ett par minuter. Efter installerat oss så gick vi ner mot strandpromenaden för att få lite mat i oss. Hamnade på ett ställe med coctails. Då middagen avslutades med en god coctail med löfte om att vi varje dag skulle njuta av minst en coctail (Vi lyckades hehe). Efter lite promenerande för att se vart vi egentligen hamnat, och självklart doppa fötterna i havet så somnade vi gott. Hehe eller ja efter att vi upptäckt att min del av sängen lutade ganska kraftigt så jag fick spjärna emot för att inte rulla ner i mitten.
 
 
FREDAGEN
 
Vi vaknade ganska skapligt för att först få i oss hotellfrukost. Positivt överraskad måste jag verkligen säga att jag blev. Fast mycket som jag gillar inte bara vitt bröd och sockerflingor ;) Så tummen upp till hotellfrukosten, äggmackor med fil och müsli blev väl lite standard hos mig. Sen var det strandhäng som gällde. Vi lyxade och betalade för solstolar och parasoll. Lunchen intogs på ett ställe väldigt nära stranden där man kunde kombinera ihop matiga mackor. Serranoskinka, tomat och mozzarella i en grillad panini. Värre luncher kan man ju ha! När kvällen kom och kanske lite solsting också gick vi och åt middag nere vid strandpromenaden med havet som utsikt.
 
LÖRDAGEN
 
Dagen började som fredagen med hotellfrukost och strandhäng. Idag hade vi dock planerat att åka in till Palma så vi skippade solstolar. Handdukar på sanden fick duga. Ska väl tilläggas att det var otroligt mycket folk som körde den varianten och inte hyrde solstolar. Ganska lagom folk där vi höll hus. En liten bit bort på stranden som var lång och med fin strand var det mer hotell så där var det mycket mer folk... Kändes som det var lite av en sandstorm denna dag så uttrycket om att man har sand ÖVERALLT stämde verkligen! Jag var rastlös så jag ägnade större delen av dagen åt att strosa längs vattnet. Var fint vatten men vääääldigt långgrunt! Krävdes en bra bit ut i vattnet för att komma till lite skaplig vattennivå.
 
Vid lunchtid ungefär gick vi till hotellet för att duscha, byta kläder och ta bussen till Pamla. Väl på bussen insåg vi att vi glömt att fråga efter en karta innan vi åkte. Men vi hoppade av vid El Corte Ingles och tog det från de. Efter lunch så insåg vi att vi måste hitta en karta. Hade tur och gick rakt på en turistinformation och kartan var hittad. Sedan strosade vi runt i Palma ett par timmar. Fanns väldigt mycket shopping, mysiga små gator och torg. Kul att titta på folk, så det var mest de vi ägnade oss åt.
 
Väl tillbaka i "vår" stad var det middag och promenad längs strandpromenaden som gällde.
 
SÖNDAGEN
 
Ja ni kan ju gissa vad vi gjorde denna morgon och stranden hamna vi på. Var dock riktigt molngt. Gjorde inte så mycket dock då jag nog fått lite för mycket sol på mig redan dessa dagar. Jag ägnade en stor del av dagen åt att sova under parasollet i vilket fall :) Sen läste jag en hel del i boken jag haft med mig, första dagen då jag ägnat de övriga stranddagarna åt att kolla på folk. Haha helt galet roligt! Boken hette i vilket fall Niceville och kan verkligen rekommenderas. Finns som film också för de som inte gillar läsning... Ja och kvällen var middag och coctail. Vi kollade även in "kanten av Mallorca".
 
MÅNDAGEN
 
Hemresedagen, så efter frukost så tog vi bussen till flygplatsen.

Ni vet den där morgonpigga...

semestersvensken som infann sig hela semestern.

Den är putsväck och nu är det kämpigt att stiga upp och traska till jobbet! TYPISKT :)

Jobbstarten började dock riktigt fint. En del att göra på jobbet men kunde ändå hålla ett bekvämt tempo. Avslutade dagen med höstens första AW med Hanna. Då väldigt många börjat jobba just igår och man då mött en hel del med lite jobbångest har jag ett bra tips. Första veckorna, planerna in roliga saker ex aw, kortare resor. För då längtar man lite till dem så att jobbet känns mindre jobbigt.

Jag själv har gjort precis detta. Igår var det då AW och till helgen åker jag upp till min kära syster med familj. Där kommer jag utnyttja TVÅ av mina födelsedagspresenter. Så både fotvård och ansiktsbehandling står på schemat för denna helg. Kan man få mer njutning under en o samma helg? Lyx, jag vet. And I deserve it :)

Semester slut: check.

Jaha o då är det bara timmar innan semestern är slut. Jag skulle ljuga om jag skulle skriva att jag var superlycklig, men jag överlever. För jag har kommit till ett par viktiga insikter under min ledighet som jag ska ta med mig in i en höst fylld av arbete mm. Så ångest, nejdå. Sen är det inte helt fel att boka in en AW första dagen efter en semester och ha en härlig Sthlms tripp att se fram emot nästa helg. Ångesten över att inte hunnit göra de där semesterfixargrejerna har jag då inte, tvärtom har jag gjort så mycket mer än jag tänkt. På många vis har min lägenhet fått sig en total makeover. Så jag kommer bara njuta av sista semestertimmarna, men kan allt hända att jag njuter av dem med ett glas vin... :D

Hemmagjord delicatobollsglass.

Förra veckan blev jag sugen på att göra hemmagjord glass. Mest för att damma av den gamla glassmaskinen i skåpet :) Hitta ett recept på Delicatobollsglass hos Bliminjäst, även det ni får här nedan.
 
Delicatobollsglass
4 st äggulor
1,25 dl florsocker
2 dl vispgrädde
2 dl standardmjölk
3 tsk vaniljsocker/1 färsk vaniljstång
6 st delicatobollar
 

Gör så här:

Vispa äggulor och florsocker väl tills smeten blir ljus och porös.

Rör i vispgrädde och mjölk och vaniljsockret/färska vaniljstången.

Vispa inte längre men rör väl tills allt blandats.

Starta glassmaskinen och häll i blandningen.

Hacka delicatobollar i lagom storlek, ca 8-10 bitar per boll.

När glassen börjar se klar ut, häll i de krossade delicatobollarna och låt dem blandas med glassen.

Häll över i en frystålig låda och sätt i frysen en stund.

Njut!

Blev hur smaskigt som helst. Enda jag skulle göra annorlunda om/när jag gör om den är att jag skulle fryst delicatobollarna lite innan jag hällde ner dem i glassmeten. De var lite för mjuka så de blev lite smuligt på sina ställen. Var godare när det var vaniljglass med en bit i...

Sista semesterdagen.

Jag börjar firandet av sista semesterdagen med att fortsätta min titel som Sveriges morgonpiggaste semestersvenk :) kl 7 sa det ping i mina ögon och jag var klarvaken!
 
Reflekterar man tillbaka så har jag haft en semester. Främst har jag fått koppla av och inse att jag nog haft en ganska stressig vår. Jag har fått umgås med mina underbara vänner och även fått vara med om två härliga resor. Summa, jag är mycket nöjd! :)

Cluben på is.

Igår kväll var det dags för första ispasset för Cluben. Jag ser fram emot hockeysäsongen, saknat den som tusan. Så skoj att den är nära nu :)
 

Träningssuget tillbaka, check!

Det är så härligt för nu har den kommit tillbaka, jajamensan! Saken hör inte till om jag går och tränar eller inte, utan att jag verkligen är sugen på det. O det kom nog igår tror jag :)

Ikväll har jag kört en timme squash med Malin och det var svettigt och glatt. Resultatet nämner jag inte i detalj, utan att det var jämt kan jag säga utan att skämmas haha. Men vad är en vinst eller ej utan det är att svettas och ha roligt tillsammans med en kär vän som är det viktigaste!

Vilket jag skrev i ett tidigare inlägg denna vecka så ska jag köra minst två pass denna vecka och troligtvis har jag fixat det redan imorgon... Denna vecka blir inte träningen så smidig. För jag vill fortfarande prioritera att ha semester och den fritiden och valmöjligheten den ger med tiden. Nästa vecka då jobbet ska börjas igen så kommer träningstidern mycket mer naturligt känns det som. Så det känns perfekt att sugen kommit redan denna vecka. Tjohooo!!

Busfabriken.

Nu vill jag tipsa om ett riktigt bra sätt att få barn trötta och gratis motion för vuxna.
 
Har du inte egna barn, gör som jag och låna med dig en MiniMo. Ta med henne (och även tex en Hanna+dotter) till Busfabriken. Stoja loss i 2,5 timmar och du vaknar dagen efter med lite träningsvärk i rumpan. Bland de roligaste där inne var ju att klättra upp för ett gäng avsatser för att sedan åka en rutschkana ner, klättra upp, åk ner.. ja en sisådär 40 gånger kanske :) Även vuxna blir lite barn på nytt, sen är det inte alltid det lättaste att hänga med i barnens tempo eftersom de har lite lättare att komma genom alla öppnar och mjuka kuddar än en själv... Funderar på att skippa de där med gymkort i höst, köpa klippkort till Busfabriken kanske vore nåt :D
 
Men jag hade riktigt riktigt roligt och det tror jag även MiniMo hade :)
 

Fisk-spa

När jag var på Mallis (jag lovar det kommer komma lite inlägg kring den resan också) så gick jag förbi ett ställe som hade fiskar som käkade på fötterna. Jag tror kanske inte det är det mest effektiva sättet om man vill få babylena fötter, stod att man skulle ta flera behandlingar för att få bästa effekt. Utan jag ville mer prova hur det kändes när små fiskar äter på dina fötter.

Haha var en speciell känsla, konstigaste var nog faktiskt mest när de simma mellan tårna och när man skulle lyfta upp fötterna, man trodde liksom att någon skulle sitta kvar. Kittlade litegrann, men inte så farligt och då är jag ganska kittlig...

Skoj grej att testa, men jag tror jag håller mig till vanlig fotvård. Men får ni möjlighet att testa det så gör det, för det är ganska skog grej :)


RSS 2.0