Grand Central - utsikten.

Skillnad på utsikten måste jag säga:) förra veckan vs just nu.


Slutspel!

Har ju glömt meddela er att eftersom det just nu pågår slutspel så kan jag ibland verka mer upptagen om kvällarna än vanligt;) Så alla som vill umgås med mig om kvällarna, kolla in spelschemat. Just nu lite uppehåll fram till torsdag då semifinalerna börjar, varannan dag tills nån vunnit...

Bara så ni vet hehe


Hotellfrukost - Malmen

Idag var det dags för hotellfrukost igen.. Hehe börjar ni tröttna på att höra om dem? ;)

Var iaf dags för frukost på hotellet. Vad säger man, typisk scandic:) börjar ju få koll på den... Lite småvarmt med helt okej äggröra, yoghurt med bra utbud av frön dock sakna jag nötter, brödet var okej ganska vanligt bröd dock, kaffe, tepåsar o äcklig koncentratjuice...

Bäst var yoghurtbordet pga extra mkt olika frön o puffar samt rejäla skålen med fruktsallad:)

Jag är mätt... MEN ni väntar säkert på utlåtandet kring Grand Central, kommer i kommande vecka då jag ska dit igen!


Muggen

Blev lunch på Muggen :)


Säsongens smoothie.

Tänkte att jag skulle lyxa lite på tåget upp mot Stockholm. Så säsongens smoothie med jordgubbar o passionsfrukt fick det bli. Tyvärr var den inte alls speciellt god så den får tummen ner!


Hotellgym - Grand Central

Dags för lite recension av hotellets gym:) var där i måndags kväll och imorse. Får väl säga att efter Anglais så var ju förväntningarna ganska höga. Höll inte hundra, men helt okej. Ett konditionsrum, ganska trångt, med två löpband, en cykel o en crosstrainer. Imorse var jag själv då var det okej, men igår när vi var flera så kändes det väldigt trångt! Styrkerummet var bra i utbud men även det väldig trångt. Var man mer än en person där så kändes det lite för litet. Så summa var att det var bra utbud men lite trångt, helt okej om man var själv. Sen ett extra plus för att det fanns äpplen de bjöd på :)


Rummet längst bort!

Känns lite som det, kolla vägen... Korridor, trappa upp, korridor, svängar, korridorer, hiss ner, korridor o sen där är mitt rum :)


Usel tågdag!

Vilket många vet så fr.o.m. förra veckan kommer jag spendera en hel del timmar på tåg! Speciellt mellan hemstaden o Borlänge, 4h enkel(!). Oturen idag var att på uppresan glömde jag mina hörlurar hemma= inget kolla film eller lyssna på musik. Införskaffade mig dock snabbt ett par nya lurar när jag kom fram. Vad händer då? Jo jag hamnar på ett gammalt skruttåg som inte har några eluttag... = batteriet i paddan dog:( o sen blev vi stående in the middle of nowhere i över 40min... Utan täckning! Nä nu vill jag va hemma igen


Löpning

Nästa vecka är det dags att ta upp löpningen!!


Frisk luft!

Eftersom ryggen min fortfarande inte känns helt okej :( har jag tagit det lugnt med träning sedan i måndags... Men idag begav jag mig ut på en långpromenad runt ån. Sällskap hade jag av Sofie o en påse bröd som vi bjöd fåglarna på. Härligt med frisk luft!!!


Våren är här 2


Våren är här!

O ni vet alla vad det innebär, converse!!


Ressugen, javisst!

Något av de bästa jag vet är att resa, gör det så ofta jag kan :)
 
Inför våren har jag två resor inbokad idag. Till två ställen jag inte varit på tidigare, ska bli jätteskoj.. Amsterdam och Dublin!
 

Veckans träning v10

Planeringen ser ut såhär
 
Mån: TRX m Moomin
Tis: Dubbelt spinningpass
Ons: Gym
Tors: Spinning
Fre: Vila
Lör: EasyLine m Moomin
Sön: Gym m Johan
 
Känner att jag behöver lite pepp från gruppträning just nu, så ganska mycket sånt inplanerat ändå..

Sammanfattning v9

Förra veckan blev det mycket gym, men börjar trivas mer och mer där. Flexibelt på de viset att man inte behöver vara där någon speciell tid och kan hålla på så länge man vill. Dock kommer jag inte lämna gruppträningspassen, får för mkt inspiration på dem och pepp. Sånt gör att iaf jag tar i lite extra. Gillar dock att jag ändå gillar gym, bra som sagt om man är på resande fot (brukar ju se till att välja hotell med gym) och tiden inte riktigt är på ens sida. Känner mig så mer mer hemma där och har koll på vad jag kan göra för att få till ett ordentligt träningspass!
 
Såhär såg det iaf ut förra veckan
 
Mån: TRX 60 min
Tis: Spinning 75 min
Ons: Gym 70 min
Tors: Gym 50 min
Fre: Vila
Lör: Gym 70 min
Sön: Gym 70 min
 
Inte dåligt alls! Men det som var veckans träningsupplevelse det var nog i måndags på TRX:en när jag stod hela maglåten, TVÅ gånger. Tjoho! Jag har blivit starkare :)
 
Viktmässigt har det försvunnit 1,1 kg från kroppen

Ryggsmärta

För mjuk säng i kombo med att jag burit en tung bag i två dagar har satts sig på ryggen, aj!! :( så dagens träning blev inställd. Hoppas på bättre tider imorgon...


RSS 2.0