Bondens marknad

Idag börjar bondens marknad här i stan! Kommer pågå till oktober har jag för mig att det var. Kan verkligen rekommendera! Där kan du få tag på närodlade, ekologiska och kravmärkta produkter som inte innehåller en massa strunt! Ägg, ost, grönsaker, ostkaka, kött, fisk med mera kan man hitta. Dagens skörd för min del blev ägg och blomkål:)


Dagens tjuvlyssning!

Tjuvlyssnade precis på ett par tjejer "drick alltid kaffe och te med mjölk, då blir dina tänder inte gula".

Hmm aldrig hört?! Stämmer det? Nån som hört nåt om det??


Träningshösten har börjat!!

Okej lika duktig som Moomin o beger mig ut på löparrundor är jag inte, goo Moomin!!!

MEN jag har gått till gymmet 2 ggr denna vecka hittills o börjar känna mig riktigt peppad!! Tror gymbytet var nödvändigt, nu gäller det att hänga i bara. Denna termin ska mitt jobb inte få all min energi...


Inte helt...

.. Obefintlig!

Har faktiskt träningen i sommar varit:) när jag var i Halmstad så körde jag, Sis och A ett spinningpass. Testade Nordic Wellnes för första gången. Riktigt fint ställe med flera salar, många maskiner och rejält med utrymme.

Det som gjorde mig mest nyfiken var deras rum med Indoor Walking. Tyvärr kunde jag inte testa ett pass med det. Men var ett rum med maskiner som såg ut ungefär som crosstrainers. Körs alltså med instruktör!

Vi körde alltså spinning en morgon o var ett riktigt bra pass, med pulsband och tanken var hög puls större delen av passet. Genomsvett var bara förnamnet, men riktigt göttigt pass!

Måste köra mer spinning:)


Tivoli

När vi var i Köpenhamn blev det såklart häng på Tivoli! Jag träffade A+J och åkte lite... Jag hade två mål, ena var att åka så många saker så jag tjänade på att ha köpt åkband och det andra var att åka Demonen. Gjorde båda! Var riktigt skoj:)

Efter åkandade möte jag upp mitt ordinarie resesällskap för middag. Vi intog den inne på Tivoli och var en riktigt trevlig restaurang. Till förrätt testa vi ostron, mest för att vi i början av resan suttit o diskuterat hur det egentligen smakar.. Resultatet? Lite besviken trodde det skulle vara en större upplevelse, smaka citron o havsvatten typ. Men man hann ju knappt känna något. Inte äckligt, men jag förstår heller inte det fantastiskt goda i det, enligt dem som älskar det. Man hann ju liksom knappt känna nåt:)

Summa en riktigt skoj kväll med både mat, åkande och dryck.. Eller nåja, den sk tivoli-ölen smakade ju inte så mkt:)


Halmstad 2013

Nu är jag i Köpenhamn, alltså lämnat ett par trevliga dagar i Halmstad bakom mig. Mysig stad, tyvärr hade vi lite otur med vädret...

Under dagarna där hann vi dock med en tur till Tylösand, minigolf, uteserveringar, hälsosam lunch (kan verkligen rekommendera det stället), tripp till Båstad o där kolla vi in tennismuseum och ett ösregn med massor blixtrar o dunder!!

Vi bodde på best western Grand hotell. Inte dumt alls med sköna sängar, bra frukost och riktig bra restaurang (vi var glada att vi valt det när ösregnet kom under tiden vi satt där).


RSS 2.0