Knåda knåda

Idag fick jag äran att besöka Pinglan för att bli lite knådad. Då massage är gansak nytt för mig och jag faktiskt varit lite smårädd för det så var det skönt att gå till någon man kände. Hon var jätteduktig och nämnde massa saker på latin. Såhär i efterhand kan man ju fundera på om det verkligen var något vettigt hon sa eller bara rabla lite ord som lät som latin, men när jag kåg där var jag väldigt imponerad... o innerst inne vet jag nog att Anna faktiskt har koll :)

Fick en klassisk rygg- och axelmassage. Så skönt så. Fast visst fanns det punkter där det var mindre behagligt Det förklarade Pinglan så duktigt med att där har jag trötta fästen, fel hållning och borde stretcha mera. Man får lite den där flashbacken som man får hos tandläkaren angående tandtråd. Men jag ska jobba på det Anna :P

Jag kan summa sumarum verkligen rekommendera Anna. Jätteduktig var hon och jag kände mig väldigt avslappnad. Till o med massagemusik hade hon! Och terapisnacket under själva massage ingick såklart. Jag hade även extra tur att det fanns nybakat bröd, så efter att jag fått underbar massage så bjöds jag på en färsk macka. Score! Och inte var det dyrt heller. Som att gå till ett färdigt proffs men för en betydligt billigare penning. Du har nog fått dig en ny kund Pinglan!




Här avslutar jag min vecka!

Körde ju ett tag inlägg under kategorin "Här avslutar jag min vecka".
Glömt bort den lite men nu är den tillbaka...



Nu åker jag nog inte utför så mycket utan mer på tvären, men jösses vad skoj det kommer bli!!

Finsk afton

Kom ju på att jag glömt berätta om den finska aftonen som ägde rum hemma hos mig förra söndagen. Moomin fick denna upplevelse i julklapp av mig. Vi har ju en oskriven regel att inte ge prylar utan upplevelser. Nu har vi ju skaffat teaterkortet på Östgötateatern så nu får man klura lite mer, innan var det ofta Östgötateatern som fick beösk av oss pga julklappar. Iaf Moomin fick en finsk afton av mig... Den bestod av 3-rättersmiddag med passande dryck, finsk musik, finsk prat och bio med finska influenser.

Hur skapar man då en 3-rättersmiddag med tuch av finland som ändå känns lite rolig? Såhär blev den:

Förrätt: Hemmagjorda karelska piroger med äggsmör
Varmrätt: Karelsk stek med kokt potatis & rågbröd
Efterrätt: Finsk klappgrött

Detta serverades med egenbryggd Sima och finska ölet Karhu.

Efterrätten var inte riktigt min grej, men annars mmm mmm mmmm mums :)

Bion var filmen Svinalängorna (med finskt godis till). En riktigt rba film måste jag säga. Jag har sedan tidigare både läst boken och sett den som teater (jajamensan, tror det var jag som fick den som teater av Moomin förra året i födelsedagspresent!). Bion var riktigt bra, kolla den är mitt råd. Hemsk men välspelad, välregisserad och tänkvärd...


Funktionell träning

Idag har jag testat detta pass. Okej okej, var nog lite smånegativ innan. Men efter förra veckans pump-pass, som jag också var lite negativ men insåg att de var väldigt nyttigt, så skulle jag verkligen ge detta en chans. Tyvärr, pumpen kan jag stå ut med för den kan jag motiveras av, men detta var för segt!

Så tyvärr, jag märker att det är nyttigt, men det är även nyttigt med spinning, box, zumba eller easyline.

Well man ska testa innan man dömmer, men nu har jag testat så nu kan jag dömma :D

Hahaha

Denna löpsedel tillhör en tidning i Linköping...



Hahaha man kan hitta mycket roligt på www.tjuvtittat.se

En lördag i första klass!

I lördags var det dags för nästintill ett dygn Linda&Malin-häng. Började med ett sms från M att tåget va inställt. Blä o fy! Men det fixade sig och dagen började i klass 1 på väg mot Stockholm. Agendan var öppen, men shopping var väl ganska högt upp. Vi började med att båda hittar ett par skor. Sedan bar det av till Gallerian där ungefär 1 h ägnades åt MQ. Malin var i farten. En hel del fynd senare så var en stor påse fylld men diverse plagg. Malin var nöjd! Lite färskpressad juice piggade upp oss och det var bara att fortsätta.


Lite underkläder, lite bikins, lite skor, lite av varje provades denna dag. Malins kassar var lite mer välfyllda än mina men jag var supernöjd med mina inköp :)



Mitt mission denna dag var att få Malin att inse att man kan ta sig ett glas vin på tåget utan att de är fjortis. Bara man gör det med klass såklart! O nej, inte dricker man ur flaskan utan någon form av glas. Bara att skaffa fram det :) Misosoppaskålar var inte okej enligt Malin så det fick bli pressbyråmuggar. Men mycket gott vin var det! Till den åt vi såklart sushi, vadå är ju jag o Malin... vi äter jämt sushi!





När vi kom hem t Linkan var det absolut inte sega ner sig i soffan. Nej nej, duscha, byta om, sminka om sen var det full fart igen. Malin o jag skulle avsluta kvällen med skaka rumpa :) Vi hamna på Harrys/Sliver. Meh blev lite putt då nedre dansgolvet på Harrys va stängt. Är ju där jag brukar saka rumpa som mest!!! Aja, kvällen avslutades ändå som den börja i klass 1!

Dagens lyssning


Oxveckor vs fest

Känns lite som att dessa två faktum styr mitt liv just nu. Känns väldigt segt att nästa ledighet inte är förrän vid påsk + då att påsken ligger sent iår. Något som däremot känns s mycket bättre är ju alla dessa festinbjudningar som haglar in just nu! Så mitt tänk är att fokusera på dem och skita i den där oxen =)

Finns ju faktiskt mycket att se fram emot denna vår!
- Stockholm med underbara Mallis på lördag
- Idre med nästan 100 glada kollegor
- Påhälsning av världens bästa soffipropp i Frankrike
- Åka ner med världens bästa Bigsis och kolla in Barca
- SPAhelg med Moomin

Så oxveckor, bye bye ni finns inte.. För nu är det bubbel och glitter.. och skaka rumpa som gäller denna vår!


ZZZzzzzzzzzzz

Oj var visst lite trött..

När jag kom hem efter jobbet idag så la jag mig i soffan för att via några minuter. Blev mer än några minuter! Sov till åtta. Jösses Amalia. Hoppas dock detta inte betyder att jag inte kommer kunna somna senare ikväll...ZZ

Kom igen kom igen, 80-talet!

Lördagen avslutades i en kavalkad av skratt, lycka och så lite svettig dans. Eller lite? Väldigt mycket dans blev det! Vi börja hos Mallis där ett härligt gäng skrattade ikapp tillsammans med ett gäng mer eller mindre lustiga frågor :) Sedan droppa folk av i tid och otid men jag o M drog ut för att skaka rumpa.

Nästan på en gång stötte vi ihop med en gammal jobbarpolare till mig. Hahaha galen kväll!! Och egoboostarna bara kom på löpande band. Glad, lycklig, med en mycket skakad rumpa vandrade jag hemåt. När jag vakna idag var leendet från en så nlyckad gårdagskväll fortfarande där :D

Mission: Skaka rumpa
MISSION ACCOMPLISHED!!

Jag avslutar som jag började.. Kom igen kom igen, 80-talet. Vi som var där minns denna fras med värme :P

F som i film och fredag

Jo för igår blev det några filmer...

Jag o Mallis skulle se Narniafilmerna tänkte vi. Så vi såg de färsta två at her place för att avsluta med tredje filmen på bio. Ja alltså jag gillar dem på något vis, sagan o magin i filmerna. Sedan kanske de inte är världsklass på dem, men mysiga på något vis. Sedan såg vi den i 3D och jag tycker fortfarande de är lite nytt o fräckt...

Efter dessa tre filmer så drog vi till Vasastan där filmkväll stod på agendan... Ja varför ändra ett vinannde dagkoncept so film it was. Easy A och Micmac (hette den så?!).

Nej så ikväll blir det mer action, skaka rumpa!!

Morhäng

Jag gillar lediga dagar som inte är en lördag eller en söndag. Känns liksom extra lyxigt eftersom man för det mesta är på jobbet dessa dagar. Idag hade jag en mammadag inplanerad. Så efter en lång sovmorgon mötte jag min käre mor för att först gå på bio, Änglagård-Tredje gången gillt. Nostalgifilm som var relativt förutsägbar, hade dock några härliga sekvenser som värmde till =)

Efter bion så var det lite mat i magen för att sedan bege sig till Cloetta Center. Färjestad skulle åka på däng var planen. Så blev det ju också! En mycket bra match måste jag säga, spännande, sådär lite gruffigt och relativt mycket på läktaren. Brevid mig satt en tant som var ganska hockeyointresserad. Tror allt hon blivit lite ditsläpade av resten av familjen. Dock tror jag hon klarade sig ganska bra, hon hade ju nämligen hela väskan full av hembakade muffins! Så i pauserna satt hon o mumsa som bara den. Haha kändes lite som hon hade matsäck för veckor framåt. (Hm hon kanske är van att åka tåg som blir stillastående ;) Tur för henne att jag var mätt annars hade jag nog norpat en! 3-1 blev iallafall resultatet.

Kvällen rundades av med en fika tillsammans med en kär gammal kamrat. Gamla minnen och nuvarande livet diskuterades i en vild blandning. Kvällen avslutades på The BK Lounge med en glass och då en himla massa mer gamla minnen.

Helt enkelt en trevlig torsdag!

Nytt resmål inbokat!

Ja som ni vet så måste jag alltid ha en utlandsresa inbokad för att känna mig hel.. Efter Tysklandsresan var de dags att hitta något nytt. Så nu blir nästa tripp till Strasbourg i Frankrike i februari. Woho!! Ska bli så skoj att åka dit, ett ställe jag inte varit på heller :)


Julbilderna

Inlägget med bilderna från min jul hamnade på de datumet när jag böjra pilla med dem...
Men ni hittar dem här iaf Julbilder

Om länkningen funka, annars gå ner till 28 jan!

Min nyårskavaljer

Visar här en väldigt vacker bild på min kavaljer för nyår, Knut.


...nu är den här igen!

Semlan jag syftar på såklart. Nej jag tycker det är lite tidigt. Kunde iaf börja snarare slutet av januari? Funderade dock precis på att göra egna iår. Så har jag fortfarande denna känsla när fettisdagen (när är den förresten?) närmar sig så är ni inbjudna på semmelkväll :)


2010-Året som var

Ja nu när det är nytt år så ska man ju se tillbaka på föregångaren och hoppas att det inte var så pjåkigt. Så det tänkte jag göra med ett par grejer nu. Sånt som  jag lägger värde i :)

Årets Resor
Hann med ett gäng sådana 2010 måste jag nog ändå säga. Två resor ändrades iofs pga de där sabla askmolnet, Parisresan blev inte av alls och Berlinresan sköts på tills augusti.

Juni
Madrid för att hälsa på min käre bror tillsammans med syrran.

Juli
Släkten i Finland fick sig ett besök
Köpenhamn med mor min

Augusti
Berlin med jobbet
Tunisien med min käre vän miss Sofie

December
Julresa till Tyskland med mor

Sedan var det ett gäng sverigeresor med, basketcup i Gbg, SPA i Tällberg, ett antal sthlmsresor, gotland en vecka, skidhelg i Vemdalen...

Årets tv-serier
Jag tillhör ju den skaran som har lite svårt att följa serier på tv. Kan få lite panik av att veta att jag måste vara hemma en viss tid varje vecka för att inte missa osv. Jag vet att det inte är nödvändigt med detta tänk då man många gånger är hemma o kan se eller att de går som repris. Men iaf så är jag överlycklig över playmöjligheterna på de flesta kanalerna. Detta gjorde att jag upptäckte en serie som får bli årets!

VÅRA VÄNNERS LIV (svt)

Sedan har jag precis börjat följa True Blood och Nip/Tuck (jaa jag vet att jag är lite efter). Men är precis i början så inte riktigt fått någon uppfattning ännu!

Årets ljus
Helt klart vinterljus och julbelysningen nere i Malmö. Jättevackert!

Årets mörker
Får nog ändå bli att ett visst parti kom över 4 %

Årets flytt
Kontorsflytten! Både på det befintliga kontoret men även alla mina trippar till metropolen Nässjö. Med världens skönaste arbetskollegor!!


Vilket tips ni får här då!

Blir man inte sådär lite extra lycklig när man upptäcker att det på svtplay går att kolla på helgmålsringningen om man missat det?! Joo, det måste ni ju hålla med om. Och nej nej nej ironin flödar ju inte alls ;)

Så nu vet ni alla vad ni ska göra denna söndag hoppas jag! Själv ska jag träffa söta Malin och äta sushi. Samtidigt ska det planeras lite med framtida träningen, fär nu är det dags att ta tag i livet igen och därmed träningen. Så en klassisk mening i dessa dagar Nytt år, nya tag ;P

Självklart får ni länken: www.svtplay.se

Nytt år, nytt inlägg

SItter just nu på tåget hem. O yes jag undrar varför jag bokade ett så tidiigt tåg... Varför åkte jag inte hemåt senare?! Hade jag kunnat få dega lite i soffan som mina övriga nyårskompanjoner gjorde. Aja, skönt att komma hem. Har ju egentligen inte varit hemma ordentligt sen den 21 december :)

Gårdagskvällen var ljuvlig! Vi var en 16 personer som samlades hos några vänner till syrran. Har ju träffat alla förut och de är allt en härlig bunt människor. Middagen var underbar. Alltid imponerande när man kan laga mat till så många människor samtidigt.

Förrätt: Toast med svamp med sherry
Varmrätt: Biff bourgogne
Efterrätt: Mascarponekräm med bärsås och en chokladpaj med lättvispad grädde

Drinkar: Mule och Aborre

Tolvslaget tillbringades utomhus med skålande i Cava och tittande på en massa fyrverkerier!

RSS 2.0