Helgen so far helt enkelt..

Igår fick jag en underbar eftermiddag med MiniMo. Var min och hennes dag. Stora TO DOn var att hitta en bra trumma och vilken trumma vi hitta sen. Den var hur fin som helst och gav ifrån sig lite olika ljud precis som en xylofan. Sen blev det lite lekparkshäng, fika och väldigt mycket promenerande. Imponerad att hon orkade knata på så länge, var en rejäl bit vi hann avverka :) Längtar tills hon kan börja uttrycka sig lite mer, så man förstår ännu bättre vad hon egentligen tänker! Men en grym eftermiddag var det allt, undra om jag inte var mer slut än hon haha.

Idag vakna jag tidigt och ännu tidigare blev det då klockorna ställdes tillbaka inatt. Så här sitter jag o vet inte riktigt vad jag ska ta för mig. Är faktiskt ganska uttråkad. Har någon fundering om att möblera om i vardagsrummet... Men får se, har inte riktigt någon bra plan om hur jag skulle vilja ha det. Ja vi får se vad som händer denna dag :)

Bubblor bubblor hela dan!

Har en härlig känsla i magen, bubblig och glad :)
Tror de är helgbubbliga glädjen som kommit!


Poof, så var det torsdagkväll

Oj vad den här veckan flög iväg!

Vet egentligen inte hur, men helt plötsligt var de då torsdagkväll. Gör mig inte ett dugg, för efter torsdag kommer fredag och då är det snart helg. I veckan har det då hunnits jobba lite, sen har det hunnits med en vinkväll, ikanobesök, byggbranschdag, hockey och lite framtida planering. Vinkvällen bjöd på finbesök av sötnöten Iris. Hon bjöd mig på roliga ljud och sömn :)

Snart helg då, en helg som bl a bjuder på träning, träff med pinglan Anna och häng med MiniMo. På lördag ska hon och jag nämligen fira vår dag. Gudmor-guddotter, men nej nej jag sak inte sitta o berätta om bibeln. Istället så blir det fika, lekparkshäng och framförallt vi ska hitta en trumma!



Nu blir det nog sängen, för då vaknar jag o poof så var det fredag :)


Eddie

Idag är det exakt ett år sedan som jag fick ta ett av de hemskaste besluten jag någonsin tagit..
att låta mina kära katt Eddie resa till himlen.

Jag vet fortfarande att det var rätt beslut men saknaden blir inte mindre för det.

Jag har även idag tagit beslutet att flytta ner Eddies grejer i källaren, de har legat i mitt sovrum i ett år nu. Kommer inte bli lät, men måste göra det... Eddie finns alltid i mitt hjärta fast hans saker ligger nerpackade

 

Jag tipsar...

... er alla att inte somna i sängen med en tidning.
Ni kan då råka ut för de jag gjorde inatt. Vaknade och tidningen var klistrad vid ena benet, gjorde nåt så förbaskat ont att dra bort den.

Sådär, nu vet ni hur roligt jag har om nätterna!

Detta inlägg är till dig Lian :)

Tänkte bara meddela att mina blommor saknar dig. Jag har idag försökt ge dem massa kärlek och omvårdnad, lite bättre mår de men som de mådde efter dina grönar fingrar.. ne tyvärr!

Jag rekommenderar...

ett fik!!

Det är Stadsmissionens Café som ligger i hörnet Ågatan/Snickaregatan. Hur mysigt som helst inuti och väldigt bra priser. Allt är hembakat och personalen är väldigt trevlig :)
Enda negativa är öppettiderna 11-17 vardagar och 11-16 lördagar, that's it.

Vill bara tillägga att man behöver inte vara religös för att gå till detta ställe...


Dagens schema

Idag får ni bara mitt dagsschema

6.15-8.50 Nätverksmöte
9.00-9.40 En snabbis in på kontoret
10.00-11.39 Tåg upp till Sthlm
12.00-12.50 Lunch med en polare på sthlmskontoret
13.00-14.20 Möte 1
14.20-15.30 Möte 2
15.30-16.15 Möte 3
16.44-18.35 Tåg tillbaka till Lkpg
19.00-20.57 Bio "Himlen är oskyldigt blå"

Trött!


Jag är så rättvänd!

När jag kom till Nässjökontoret idag så är den första frågan jag får "Är du rättvänd?"
Eh what, hjärnan börjar tänka febrilt o jag funderar på om jag satt på mig alla kläder åt fel hål idag men icke...
Frågan syftade på vilken böj jag hade på innebandyklubban. Haha tror ni jag har koll på de, jag är högerhänt.
Okej utfrågningen verkade vara över och efter jobbdagens slut så hängde jag på gänget från kontoret och spelade innebandy i två timmar. Sjukt svettigt ska sägas!

När jag är ombytt o kommer in i hallen så får jag en klubba, då kläcker jag.. men nee den här är åt fel håll :)
Stackars Myskillen, har han tom bytt blad på en klubba för att jag va högerhänt :D

Så idag lärde jag mig att i innebandy kör jag tydligen som att jag vr vänsterhänt. Där ser man!
Sjukt roligt var det iaf att köra innebandy :)

Funderar på att gå o lägga mig, helt färdig efter denna dag. O imorn ska jag va på ett möte kl 06.15 o jag behöver min skönhetssömn :P




Lyssnar på Annas ord..

Måndags morgon, jobb igen.. Anna skrev en väldigt bra grej på sin blogg för ett tag sen. Jag fokuserar på det!
Hon är en klok flicka den där Anna. Kopierat detta direkt från hennes blogg...


Agendan var superb!

En underbar kväll avslutade min lördag. Spel och skratt i en salig blandning var agendan hemma hos Anna.
Efter ett ganska virrigt samtal med en viss Malin så möte vi lite folk på stadens gator. Dans var på agendan, men blev bara för vissa. För egen del tog segheten över och sängen hägrade. Men kvällen var superb i mina ögon och jag njöt i fulla drag. Tack min vänner!



Tyvärr ville batterierna i min kamera inte vara med, så alla skumma bilder hamna på Annas kamera denna kväll :)

Malin ger svar på tal!

Random snubbe (RS) frågar Malin (M) om hon har cigg:

M: Nee det har jag inte. Man ska inte hålla på med sånt.

RS: Vadå rå?

M: Vill du ha cancer eller? NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Träningsenergin, here I come!

Efter en tids förkylning var det äntligen dags att återuppta träningen! Så härligt, saknat energin efter ett hårt pass :) Malin och hade en timme spinning framför oss. Visst det märktes att kroppen inte tränat tufft på nästan två veckor, men klarade mig genom passet med fullt godkänt ändå tycker jag. Efter spinningen blev vi kvar på gymmet och körde ytterligare kondition i nästan en timme. Sen fick de räcka och vi, tillsammans med Lian och Erik drog till Wasabi för sushi. Nom nom!



Nu är det snart dags för sängen, för imorn kl 9 är det dags för Easyline med en av de galnaste tränarna på Medley! Jaja, all in på en gång är min melodi.. Malin, nu kör vi träning i mängder woho!

Skittels



Bara så ni vet så är detta ett riktigt gott godis!
Och jag äter dem i denna ordning...
lila, orange, röd, gul och grön.


Toast toast en massa toast

Var precis det jag drömde om inatt. Var massa olika händelser men i alla sekvenser i drömmen så satt vi och åt toast. Hur skumt är det? Nån drömtolkare där ute som kan säga mig vad drömmen ville säga mig? :)


Kan ni era ismer? :P

Denna vägskylt hittade jag i 70-tals hemmet på Flygvapenmuseet.


Flygvapenmuseum!

Söndagen spenderades med ett gäng vänner på Flygvapenmuseet. Inte varit där sen barnsben och det var innan ombyggnadtion så förväntningarna var ganska höga. Var jag nöjd? Nej, jag var supernöjd! Så coolt ställe och så mycket spännande man lärde sig. Nya delen var lite extra spännande och riktigt läckert de gjort nere vid DC 3:an.
Har ni inte vart där, åk på direkten anser jag. Här följer liten bildkavalkad från dagen.


Discofever!

Om ni möter mig närmaste veckan och tycker jag glittrar lite extra så finns det en superbra förklaring. Nu snackar jag inte om mentalt glitter som att jag är superlycklig, utan fysiskt glitter.. Fysiskt glitter som i glittrande kläder!
När jag hängde upp tvätten precis insåg jag att allt inte stod riktigt rätt till. Jag hade bland tvätten tvättat en glitterklänning, inte trodde jag den skulle släppa så mycket glitter. Men visst gjorde den de, så nu har ALLA kläder ett fint glitterlager över sig :D

Kommer bli kalas ju, jag kommer se ut som en kalaspingla vad jag än tar på mig!


Woho friday, lovely!

Detta har varit min status på fejan hela dagen idag och verkligen så jag känner!

AWn igår var precis så härlig o rolig som jag tänkt, om inte ännu roligare och härligare. Vad mycket skojigt folk det finns i byggbranschen här i linkan :) Blev en betydligt längre kväll än vad jag tänkt, så det var bara att försöka somna på sekunden efter hemkommande.

Fredagen flöt på ganska snabbt och sen var det helg! Jippi!!

Kvällens agenda var besök på Östgötateatern, Beyond Therapy skulle äntligen få ses. Vi skulle gått på den i onsdags, men icke sa nicke.... Inställd pga sjukdom. Ikväll gick det dock superbra och teatern var riktigt rolig. Blev en hel del skratt, både åt teatern och åt den skrattande mannen på andra sidan Moomin. Hahaha! Nu är det tyvärr så att den bara går imorgon, sen är det snipp snapp slut på visningar av den. Så jag rekommenderar er att skynda skynda som Gunde skulle sagt. För visst tycker jag att ni ska få chansen att se den.


AW!

Åh vad trevligt de ska bli, AW med ett nätverk för unga i byggbranschen efter jobbet.
Ser mest fram emot att träffa en fd kollega :) En skoj kväll kommer det bli om jag känner honom rätt, mkt skratt!

Mmmm Tapas!

Om kvällen startade lite dumt igår så avlutades den mycket bättre. Mamma bjöd på spontanbesök på Tapasresturangen. Är ju helt himmelskt gott. Okej okej, att äta tapas i Spaninen som jag gör varje vår är snäppet värre, men detta är iaf så nära man kan komma.

Blev riktigt förvånad att restaurangen i stort sätt var full en tisdagskväll. Kul att folk kommer ut lite även då :)
Kan som sagt rekommendera detta ställe!!



När jag kommer hem va jag helt slut, förkylningen i kroppen känns av. Verkar dock vara på väg åt rätt håll, helt rätt av den anser jag. Och rätt håll, ja det är såklart bort från mig :) Men iallafall, när jag kom hem la jag mig i soffan. Tvn hade inget att erbjuda så jag somnade helt sonika väldigt tidigt. Dumt att göra det i soffan, men vad gött det var då! Så idag känner jag mig faktiskt ganska utvilad efter över 8 h sömn!

Gaah, va fan liksom

Idag skulle jag hämta min cykel och vad upptäcker jag då. Nån jävel har snott ventilerna så det är ingen luft alls i däcken! Jag gick in till cykelverkstaden som låg i närheten för att få hjälp och de va inte så enkelt som nya ventiler och pumpa, nej nej slangen hade vänt sig o haft sig. Så min cykel fick snällt bo över hos honom.
O jag tror verkligen att personen som snodde ventilerna och tönta sig med min cykel mår sååå bra just nu.

IDIOT!


Me not like!

Har sagt det förut, men huj vad jag tycker det är fult med beiga mockaloafers :)



Vill folk ha det, så fine ha på er de.. men för min del. Nej nej nej tack! :)

Ramstolkning!

Alla ni som varit på hcokey vet ju att hejarklackarna har olika ramsor/sånger/skrik som de utför under matcherna. Dessa tankar fick jag efter matchen i lördags..

En ramsa jag funderat på länge och som jag nog alltid tänker helt fel om är:

Au lait super LHC, Au lait super LHC.


Alltså jag tänker varje gång att den låter som om LHC dricker stora mängder av kaffevariantetn. Tror väl att den egentligen ska vara:

Super LHC, olé!

Som att LHC är superduper liksom :D Eller vad tror ni om denna? Är jag helt ute o cyklar?

Sen måste jag bara hålla med om att vi vill ha tillbaka Pajen!!

Dagens kändisspotting!

Glömde ju berätta vem jag fick ögonkontakt med tidiagare idag...

Ingen mindre än vår kära prins!

Välkommen till världen Iris!

Ett jättegrattis till H & T!


Vilken helg so far..

En så lyckad helg det varit än så länge!

Igår så börjades helgen med ett riktigt härligt spinningpass. Bra start på helgen :) Efter det gick mamma och jag till BBQ och åt middag. Mums mums, får blir recensionen.

Dagen idag börjades med ett riktigt svettigt EasyLinepass. Var helt galet trött efteråt, men kroppen kändes ändå pigg. Efter var det bara att duscha och hoppa i lite kläder för att bege sig till Mantorp. Blivit bjuden på STCC. Första gången jag var där, riktigt skoj. Lite synd att man itne hade mer koll på förarna mm, men snabba bilar och lite krascher fick man iaf se. Lärde mig även att en brassestol nästan är obligatoriskt om man ska ut dit :) Snabbt tillbaka till Linköping igen, för i CC väntade nämligen hockey. En väldigt spännande match då det var de två lagen överst i tabellen som möttes. Vilket gjorde att det var extra göttigt med vinsten, för nu åkte Cluben rakt upp till serieledare. SÅÅÅÅÅ HÄRLIGT!!!!

RSS 2.0