Köttfärsomelett i ugn.
En maträtt som blev helt okej. Istället för ett pajskal så har man en omelett som grund kan man säga. Gick lätt och smidigt att göra, tog inte så lång tid alls. Jag gjorde en liten förändring i receptet, tog en smaksatt créme fraiche istället för neutral, fick lite mer smak då på det hela. Valde paprika/chili, men det är ju en smaksak...
Köttfärs steks tillsammans med lök och vitlök. Sedan i med lite tomatpuré, salt, peppar och vatten. Låt det puttra tills vattnet försvunnit.
Omeletten görs på ägg, grädde och oregano i en smord form. 200 grader i ca 8 minuter.
Höj värmen på ugnen, häll ut köttfärsen över omeletten och kleta ut en blandning av créme fraiche, grädde och ost. Skjus in i ugnen i 10 minuter ungefär.
Jag serverade min på assiett tillsammans med ärtskott och coctailtomater. Gott gott :)
Receptet hittar ni här
Köttfärs steks tillsammans med lök och vitlök. Sedan i med lite tomatpuré, salt, peppar och vatten. Låt det puttra tills vattnet försvunnit.
Omeletten görs på ägg, grädde och oregano i en smord form. 200 grader i ca 8 minuter.
Höj värmen på ugnen, häll ut köttfärsen över omeletten och kleta ut en blandning av créme fraiche, grädde och ost. Skjus in i ugnen i 10 minuter ungefär.
Jag serverade min på assiett tillsammans med ärtskott och coctailtomater. Gott gott :)
Receptet hittar ni här
Kommentarer
Trackback