Fredag.

En fredag helt i min smak. Lagom mycket att göra på jobbet, en himla massa skratt med arbetskollegor och möjligheten att sluta lite tidigare. Så efter jobbet mötte jag upp en mycket fin och snyggt klädd Moomin. PAUS 15 år skulle få sig ett besök. Kul att få möjlighet att kolla runt i lokalerna och med oss hem fick vi en himla trevlig goodiebag. Sedan var det dags för lite aw.

Vi gick in på Santinis fick våra menyer... sen hände ingenting.. o ingenting... vi gick! Hamna på Mocca tillsammans med varsitt glas vin och en plocktallrik vi delade på. Till detta toppade vi med ett gäng intressanta diskussioner. En riktigt härlig start på en fredag och helgen. Gillar skarpt att Moomin jobbar i denna stad nu och att hon jobbar så nära mitt arbete! Lunchdejt och flera aw:s står definitivt på framtida planeringar. Bara hojta till den som vill hänga på :)

Kom hem vid en bra tid och kunde pyssla lite smått innan soffan och lite film tog vid. En lat fredag som peppar inför en lördag med tränings. Längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0