... och så var det ju SPA också.

Om förra inlägget visade en del av resan så får detta inlägg mer koncentrera sig på SPAdelen. UNDERBART!

Under söndagen så gick vi ner till SPAavdelningen. Gled ner i en varm pool och bara njöt. Med kanske lite för få timmar sömn i kroppen så blev man ganska dåsig kan man säga.... Sedan var det dags för behandling. En kroppsbehandling med spirulinaalger. O vad härlig den var. Njutning för fulla muggar. Sedan tycker jag det är ganska roligt med fenomenet att man är näck med en okänd människa och den männsikan inte ska se att man är näck. Så handdukar hålls upp och handdukar ska flyttas och trixas :)

Själva behandlingen var helt fantastisk. Torrborstning av hela kroppen, inkletad i alger med en värmefilt runt sig. Där låg man i lite av en kokong. Ganska skoj att både jag o Moomin i detta läge hade funderat på vad som skulle hände om typ brandlarmet gick. När man låg där i kokongen och bara gottade sig så fick man en härlig ansiktsbehandling och lite massage. Avslappning på hög nivå! Efter man fått duscha av sig all spirulina blev man insmord med en olja och huden var hur mjuk och len som helst....

Kan verkligen rekommendera att åka på en SPAkryssning. De har en bra SPAavdelning med pooler, bastus och relaxavdelning. Personalen är mycket duktiga och behandlingarna helt fantastiska. Produkterna kommer från Kerstin Florian och enligt mitt tycke helt outstanding!!!

Rekommenderas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0