Kryss deluxe.

Torsdag till fredag var jag och Malin då på en galen kryssning ut till havs. Malin skulle få testa på hur en galen kryssningen egentligen skulle kunna se ut. Även skulle en del principer testas. Hon skötte sig utmärkt!

På bussen upp så bara ska det börjas. Liksom inget snack.

Sedan gick vi emot ett fakta. Hytt. Vi är två brudar med mer klass än hytter under bildäck. Så A2 med fönster fick det allt bli. Där trivdes vi.


Då vi hade ganska sen middagstid så började vi det hela med ett glas vin uppe på däck. Här fick Malin en riktig dos med färjanfolk, då vårt häng där ackompanjerades av två fulla damer som sjöng alla svenska sommarlåtar man bara kan komma på. Där började även all fotograferingen. Posering was da shit. Snyggingar är vad vi är.
                 




Även under uppiffningstiden togs det en hel del kort.





Under middagen fick vi uppleva lite av det klassiska kaoset. Fick äta oss riktigt mätta. Fick dricka ett vin som inte smakade i högsta klass alls. Malin börjde med en vinmixdrink med sodavatten, uj uj med sprite smakade mycket bättre. Jag körde min klassiker rödvin och cola :) Ska även sägas att under denna måltid så sjunger vi glatt på Räddningspatrullåten.. "Nånting händer det är nåt skumt på gång.." Pepp på hög nivå med andra ord.



Sen var det bara dans och skratt natten lång. Träffa nya människor. Titta på nya människor. Skratta åt nya människor. Dansa med nya människor. Springa från nya människor. Några av våra nya "bekanta" var Larsa-världens skönaste dansgubbe, Tequilkillen Micke, Pratkvarnen Thomas, rastaboy Kim, värmlandstokar och gymnasielärare.



På fredagen smakade det riktigt gott med mjölk...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0