Citat

Dagens citat signerat migsjälv:

"Jo men nästa vecka är jag i Linköping nästan hela veckan, förutom måndag i Borlänge, torsdag i Stockholm och Varberg lördag-söndag..."

Hehe jag börjar inse varför jag har så många priopoäng...!!


Mums

Man kan kan inte annat än att säga mums och tack när ens vänner bjuder på nygrillat:)


Laserdome

Igår hade vi enhetsaktivitet, laserdome och middag. Trevligt värre:)

Sen att jag var riktigt usel på laserdome bryr man sig inte om;) men ojoj vad skoj det var! Och svettigt! Grymt träningspass hehe...


Sol!

Det är jag sugen på... O semester!


Valet blev...


Hotellfrukost - Residens

I söndags när vi landat så åkte vi till Malmö för att sova en sista natt innan hemfärd mot Linkan. Okej att hotellen vi bott på innan Hilton och Westbury var lite mer fancy, men detta kändes då väldigt slitet. Efter två hotell med riktigt bra hotellfrukost var denna ganska trist, visst fanns mycket av de vanliga som yoghurt m tillbehör, lite småvarmt och smörgåsar med pålägg. Men nja, koncentrat juice och frukostfrallor har aldrig imponerat på mig...

Så tyvärr detta hotell skulle jag inte rekommendera.

Ps vi gick förbi savoy, då hamna jag mitt i vad jag tror var ryska bidraget i Eurovision!

Ps2 tror förresten detta inlägg får avsluta min dublinresa. Summa är att det var en jättehärlig stad och rekommenderar verkligen! Skulle gärna åka tillbaka :)


Westbury-frukost

Vi hade inte frukost på hotellet inkluderat, men i söndags bestämde vi oss för att ta den ändå. 15€ för den men det var det värt för den service mm man fick. För vilken service, de var jätteartiga och passade upp en, te eller kaffe till bordet och sedan toast. Resten fanns på en buffé! Enda jag saknade där var lite grönsaker, men fanns väldigt mycket färsk frukt! Och färskpressade juicer!!!

Sedan kunde man beställa till olika äggrätter, full irish breakfast mm direkt från köket:)


Dublin del 2

Idag intogs frukosten på ett riktigt amerikanskt 50-tals ställe. Schysst inrett men frukosten var sådär. Jag har gärna inte lönnsirap och flytande grädde till min gröt. Föredrar jag det jag fick igår, hallon, banan och valnötter. Mums!

Sedan åkte vi till Kilmainham Gaol, ett gammalt fängelse. Kan verkligen rekommendera alla att åka dit. Intressant att höra och man fick lära sig mycket om både fängelset och Irlands historia!

Sen handla jag nya converse, bestämde mig tillslut och det blev.... Wonderwoman! Även hunnit dricka en bubbletea. Mycket intressant dryck. Vet inte riktigt vad det egentligen var men jag tog en mjölkbaserad med choklad. Själva drycken smaka väl som nån chokladdryck men upptäckte snart vad det där bubbliga var... Små geleliknande godissaker i botten. Haha skumt!!


Sova vid flygplatsen

Nej nej jag la mig inte på en bänk i onsdagskväll utan kröp ner i en säng på Hilton. Trevligt hotell, lite lyxigt sådär och stilrent. Rummen var härliga, stora badrum med både dusch och badkar. Frukosten var otroligt fin och god, egna te- o kaffekannor, färskpressad juice, upportionerad yoghurt i glasburkar, havregrynsgröt mm mm. Väldigt fräscht upplagt och bra utbud. Enda jag skulle kunna lyfta var kanske att det var lite snålt med grövre bröd, var mer wienerbröd osv istället. Ett minus hotellet får dock är avsaknaden av gratis wifi överallt, tycker jag ska vara standard på hotell idag och helst så kallade lyxhotell!

Summa: ett riktigt schysst hotell med en utav de trevligaste frukostarna jag ätit på ett hotell! Tummen upp:)


Framtida vana?

Bor man på lyxhotell är det väl bara att vänja sig vid att när man kommer till hotellet innan läggdags då har det fixats till på rummet för natten... Vattenflaska o glas på nattduksbordet, tofflor på en liten extra matta vid sängen, en chokladbit, täcket uppvikt, förberett i badrummet. Well well, hoppas inte jag blir så van vid detta att jag kommer tvinga nån göra detta även på hemmaplan ;)


Dublin del 1

Idag har jag bland annat varit på Guinessmuseum, ätit fish & chips och afternoon tea.

Hm förutom att jag ätit och druckit som jag precis insåg att det verkade som enda jag gör här:) Så har jag letat som en dåre efter ett Tesco med ett speciellt te. Efter två affärer så gav jag upp:( Sedan har jag också fått ett megabekymmer, hitta en underbar skoaffärer med massa varianter av converse. Vilket par ska jag välja??? Valet just nu står mellan guldiga med tigrar och wonderwoman...


Klart ett hotell ska ha...

...eget shoppingcenter!


Up in the sur

Inte ofta man befinner sig ovan molnen och bloggar! Men så är läget nu, najs med wifi på flyget. Njuter av semester annars:)


Invigning

I eftermiddags tog jag en cykeltur till nya Linköping arena som skulle invigas. Fick njuta (?) av sång av Markoolio och en fotbollsmatch. Erkänner att jag tycker att fotboll är ganska trist. Inte alls så underbart som hockey... Så jag blev inte kvar hela matchen;)

Fantastiskt väder dock och fin arena, dumt att det kändes som stolarna lutade framåt bara!!


En ledig onsdag...

... Fick jag för mig att knåpa ihop en enkel trerätters!

Förrätt: varm getosttoast med honung o pinjenötter
Varmrätt: kött med sallad
Efterrätt: chokladglass

Bäst var helt klart förrätten, kan avslöja att jag snöat in totalt på varm getost!!! Sååååå gott:)

Dryck till huvudrätten blev ett glas av fejksangrian som jag gjorde som fördrink till igår, så gott, så mycket sommarkänslor den väcker!!


RSS 2.0