Sammanfattning Let's Kick It v4.

Då var 4 veckor Let's Kick It-utmaning slut iom gårdagen. Lite trist faktiskt. Men det kommer nya utmaningar. En rejäl jag ska ta tag i nu är löpningen. Broddarna gör att det inte finns någon ursäkt längre :) Här kommer iaf sammanfattningen över sista veckan av utmaning. Tack MalinIForm för en jättebra utmaning!

Veckans utmaningar:
- Träna minst 4 träningspass under veckan, varav ett ska vara avslappning/stretch/yoga eller liknande (4/4)
- Ge dig själv 60 minuters egentid under veckan och det är fritt att fördela hur man vill (minst 60/60)
- Skriv upp vad du stoppar i dig varje dag på ett papper och när veckan är slut läser du igenom detta, ger dig en klapp på axeln för det du har gjort bra och analyserar varför det blivit ”fel”. T.ex du åt godis på tisdagen fast du bara äter det på fredagar, varför gjorde du det egentligen? Målet här är att få lite förståelse och insikt i vad vi stoppar i oss och varför. Ej skrivit upp men faktiskt reflekterat över. Har ju haft en onyttig helg med alldeles för mycket dålig mat och dryck. Dock har jag fått en insikt över hur mycket bättre jag mår när jag inte äter för mycket kolhydrater :)
- Avverka lika många crunches som din mamma och pappa fyller i år tillsammans. Missade att räkna, men ett helt gäng blev det!
- Träna för att du tycker att det är roligt, inte för att du måste! Done!

Antal kilometer: 62,5


Kommentarer
Postat av: Fighting Spirits

Bra jobbat av dig under Let´s Kick it!

2012-01-30 @ 11:14:46
URL: http://fightingspirits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0